Ga je mee op reis?

Op deze reis van buiten èn van binnen. Vrij van de hectiek van het leven van alledag neemt de cadans van het lopen het over. We lopen door prachtige natuur en schilderachtige dorpjes, waar de tijd heeft stil gestaan. Vele pelgrims gingen ons voor. In de grootsheid van het landschap ontstaat ruimte voor jezelf. Uit je hoofd en in je gevoel. Fysieke uitdaging en nieuwe inzichten. We laten ons leiden door de natuur, als bron van inspiratie en genieten van het heerlijke Italiaanse eten. 
Je loopt je eigen pad, bepaalt je eigen tempo en verkent je eigen thema’s, maar reist niet alleen. De groep is aanwezig als bedding, soms als getuige. Naast vooral dagelijks zelf lopen, zijn er gezamenlijke momenten, waarop we ervaringen uitwisselen, of een oefening of meditatie doen.
Daarnaast is er voor iedereen gelegenheid voor een individuele (1 op 1) coachingssessie.

‘We gaan ieder onze eigen weg, maar reizen nooit alleen’

We streven naar een groep met maximaal 10 deelnemers, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke uitwisseling en contact. We overnachten in eenvoudige, maar wel typisch Italiaanse, hotels of B&B’s. We reizen licht: onze bagage wordt vervoerd!

lees verder ->