Eveline

Kind van ‘oost en west’

Geboren – als tweede dochter – in Den Haag en opgegroeid in Zwolle. Met een vader afkomstig van het Groninger land en een moeder geboren in Nederlands-Indië, voel ik me een kind van ‘oost en west’. Zo ken ik de spirituele kant en het zoeken naar antwoorden tussen hemel en aarde vooral van mijn moeder. Door mijn vader heb ik veel weet van ratio en wil ik zaken graag begrijpen. Bij beiden staat zorgen en aandacht hebben voor de ander centraal.

Innerlijke heelheid

Het is mijn passie om mensen te begeleiden op hun reis naar binnen, naar hun eigen innerlijke heelheid, zodat zij zichzelf vervolgens in hun volle potentieel in de wereld kunnen zetten. Opdrachtgevers en cliënten ervaren mij als confronterend en tegelijkertijd liefdevol in aandacht, integer, scherp in analyse en sensitief in de waarneming.

Oprechte en onbevooroordeelde aandacht

De kern van mijn praktijk is oprechte en onbevooroordeelde aandacht, waarin ik werk op het snijvlak tussen persoonlijke en professionele groei. Door mijn ervaring en scholing in Systemisch Werken (familieopstellingen) bepaalt het familiesysteem en haar dynamiek het kader waarbinnen ik werk. Mijn praktijk is het resultaat van mijn eigen reis tot nu toe: van wie ik ben, vanuit mijn systeem van herkomst, van mijn beweging tussen ‘binnen’ en ‘buiten’ en tussen kracht en kwetsbaarheid.

Ziel en zaligheid

Een ander resultaat van mijn reis is mijn gezin. Samen met mijn man Nick van Buitenen – een bevlogen en eigentijdse notaris – en mijn kinderen Daan, Sara en Willem woon ik op een heerlijke plek in het bos bij De Bilt. Door de ruimte en rust die deze plek uitademt is dit ook de uitvalsbasis voor mijn praktijk. Een plek waar voor mij ziel en zaligheid samenvallen.

Wil je meer weten over mijn achtergrond, opleiding en werk?