Reacties

…een greep uit ervaringen:

‘Altijd confronterend, altijd scherp, altijd goed. Ik vind je een hele goede professional. Realiseer me steeds ‘shit, ik heb wel met Eveline Tjabbes te maken, ik kom hier niet mee weg…’. (Fio)

‘Het coachingstraject heb ik als heel leerzaam en prettig ervaren, ik sta weer aan een beginpunt. Ik heb nu voor mezelf gekozen en wil gaan werken aan mijn soft skills.’ (Gerda)

‘Jouw begeleiding was heel goed! Je kent de cultuur van een advocatenkantoor, dat is een absolute meerwaarde. Evenals de OPQ, de verbanden daaruit waren voor mij een grote eye-opener. Coaching is voor iedereen nuttig, of eigenlijk zelfs onmisbaar…’ (Paul)

‘Ik heb het idee dat ik nu veel beter weet wie ik ben en wat ik wil, de gesprekken waren zeer plezierig en leerzaam. Ik vind het zeer nuttig dat ik met een “neutraal persoon” eens goed in de spiegel heb gekeken. Kan ik iedereen aanraden.’ (Jan Maarten)

‘Door de coaching en de OPQ heb ik meer inzicht gekregen in mijn persoonlijkheid; ik ben me bewust van de wensen die ik heb ten aanzien van een nieuwe werkomgeving. Ik voelde mij zeer op mijn gemak en heb daardoor echt alles kunnen bespreken wat ik wilde. Ik heb echt resultaat geboekt. Dit voelt als persoonlijke groei. Over alles ben ik zeer positief!’ (Celine)

‘Ik vond het traject soms zeer confronterend en daardoor ook erg leerzaam. Ik zie nu hoe ik ‘mezelf’ – en dus ook mijn achtergrond – meeneem naar mijn werk; hoe mijn familiesysteem een rol speelt bij wie ik ben en hoe (en waarom) ik doe wat ik doe. Ik vond het heel goed om mezelf een keer echt een spiegel voor te houden, dat zou echt iedereen moeten doen!’ (Peter)

‘Het traject vond ik heel nuttig omdat ik nu meer inzicht heb in mezelf en (bepaalde patronen in) mijn gedragingen en de manier waarop ik op andere mensen reageer resp. het effect dat het gedrag van anderen op mij kan hebben. Daarnaast heeft het me inzicht gegeven in waar ik wel of juist geen energie van krijg, iets waar ik daarvoor niet zo bewust over nadacht. Ook heeft het me geholpen persoonlijke ervaringen te verwerken. De sfeer was heel goed en ik voelde me erg op mijn gemak. Kortom ik ben heel blij dat ik het heb gedaan.’ (Irene)

‘Door de begeleiding en gesprekken heb ik veel beter inzicht in mijzelf gekregen. Ik ken mezelf beter, kan veel beter in bepaalde situaties reageren en voel me veel zekerder over mezelf.’ (Marije)

‘Work-life balance speelde bij mij een hele belangrijke rol. Ik moest altijd van alles en nooit was iets goed genoeg. Ik voel nu beter wat ik nodig heb en waarom, waardoor ik me veel rustiger en vooral ook blijer voel. Ik snap het nu en kan (durf) ook weer handelen naar wat ik nodig heb, zowel in werk als privé. Dit lijkt me voor iedereen een meerwaarde; zeker ook voor in je werk!’ (Patricia)

‘Ik wilde er achter komen of ik nog in de advocatuur wilde blijven. Ik had altijd het gevoel dat het uiteindelijk niet echt bij mij paste…Door middel van de coaching ben ik er achter waaróm het uiteindelijk niets voor mij is. Ik heb nu ook inzicht in de vraag welke aspecten ik juist wél leuk vind. Ik kan nu veel bewuster zoeken naar een andere functie, die veel beter past bij wie ik ben en wat ik graag doe en waar ik energie van krijg. Ik kan dat nu ook onder woorden brengen en ik voel me daar zelfverzekerd over. Heel fijn dus!’ (Nanet)

‘Super een coach die weet waar ze mee bezig is. Je werkt heel professioneel, dat geeft vertrouwen. Daarnaast schep je een veilige sfeer, waarin alle thema’s aan bod kunnen komen.’ (Robert)

‘Ik had al veel goede verhalen van collega’s gehoord, daar kan ik mij zeker in vinden. Super, heb er erg veel aan gehad.’ (Brigit)

‘Ik ben ervan overtuigd dat (ook als je qua werk helemaal op je plek zit) het voor iedereen goed is om in deze fase (dertiger, 5 -10 jaar werkervaring) bewust stil te staan bij wat je doet en jezelf eens ‘binnenstebuiten te keren’. Zo blijf je jezelf monitoren en dicht bij jezelf staan.’ (Ester)

‘Onze samenwerking heb ik altijd als erg plezierig ervaren en ik voelde me altijd erg op me gemak bij je. Je bent rustig, open, professioneel, kritisch en zet de ander aan het denken. De trainingen waren ook altijd erg effectief en leerzaam. Professioneel en ook heel leuk! (Charlotte)

‘Ik was op zoek naar richting voor een volgende stap in mijn werk. De onderbouwing en overtuiging die ik nu heb is vele male groter dan eerst en staan los van branches of industrieën. Het is gebaseerd op mijn eigen ik. Verder heb ik ervaren hoe je roots met alle facetten die daar bij horen – meer bepalend zijn in wie je bent, dan ik aanvankelijk dacht.’ (Cees)

‘Jouw begeleiding is positief kritisch, heel professioneel, een spiegel voorhoudend en je schept een hele veilige sfeer, waarin alles kan en mag. Ik kan je aan iedereen aanbevelen, of je nu persoonlijk of zakelijk op een dood of verkeerd spoor zit.’ (Tessa)

‘Ik ben ontzettend blij dat ik het coachingstraject bij je heb kunnen volgen en mezelf zo goed heb leren kennen, een groot cadeau aan mezelf!’ (Kirstin)

‘Op mijn werk had ik gebrek aan coaching en sturing, daarom zocht ik coaching. Al snel werd duidelijk dat er veel meer aan de hand was. Ik zat muurvast in een situatie waarin ik erg ontevreden was (het ‘meisje zonder handen sprookje’ was een goed voorbeeld hierbij). Vooral wat betreft  werk was er veel mis, maar daar durfde ik vanwege financiële zekerheden niet uit te stappen. Door de coaching heb ik kunnen inzien dat ik vast zat in een situatie die mij niet gelukkig maakte. Vervolgens heb ik daar dankzij jouw steun ook  actie op durven nemen. Ik vond het heel fijn te beseffen dat ik ook mijn ‘zwakte’ mag laten zien. Na een mooie reis heb ik het idee dat mijn perspectief op werk en wat belangrijk voor me is in het leven weer in balans is en dat geeft kracht!’ (Marije)

‘Ik vond de omgeving en plek meteen heel veilig, zodra ik binnenstapte en je een vraag stelde, merkte ik meteen dat ik mijn muur kon laten vallen. Ik durfde volledig mijzelf te zijn.’ (Eva)

‘Ondanks dat ik eerst sceptisch was over de toegevoegde waarde van een dure ’test’, heeft de OPQ mij heel veel handvatten gegeven die ik voor de rest van mijn professionele en sociale leven kan gebruiken. Het geeft een goed beeld van wat ik wil en waar mijn kracht ligt. Ja het heeft alle verwachtingen overtroffen!’ (Martijn)

‘Ik denk dat er veel mensen rond lopen zoals ik, die het gevoel hebben dat ze dingen moeten, zonder dat ze eigenlijk precies weten van wie of waarom. Ik geloof dat dit traject iedereen kan helpen zich daarvan bewust te worden, zodat je weer weet wie je zelf bent en wat je zelf wil…’ (Desiree)