Het programma

Algemeen
Per dag lopen we gemiddeld 18-20 km. Een goede basisconditie is nodig. 
We starten de dag samen, met een gezamenlijk ontbijt en ‘start van de dag’. We maken afspraken, delen intenties en gaan op weg. Soms in stilte, soms met een vraag of opdracht.
Natuurlijk loop je je eigen tempo, alleen of met een ander, dat is aan jou.
Aan het eind van de middag sluiten we samen af en is er gelegenheid ervaringen uit te wisselen.
‘S avonds genieten we van een heerlijke Italiaanse maaltijd. 
Er is gelegenheid te delen en eigen thema’s te onderzoeken. De afspraken voor persoonlijke coaching en de momenten voor yoga en meditatie vullen we ter plekke met elkaar in. Specifieke wensen en verwachtingen zullen we van tevoren inventariseren en met elkaar afstemmen.

De route en etappes per dag
De route zelf is gemakkelijk. Wel zijn sommige etappes lang. Op sommige afstanden is er ‘een afsnijmogelijkheid’. Indien noodzakelijk kan de route via public of private transport* worden ingekort (* tegen extra kosten). De hele route is goed gemarkeerd en loopt daardoor erg prettig. 
Dag 1: aankomst in Montefiascone. Je komt op eigen gelegenheid (per auto of trein; vliegen kan naar Rome en dan per trein). 
Dag 2: wandeling van Montefiascone naar Viterbo (18 km)
Dag 3: wandeling van Viterbo naar Vetralla (17 km)
Dag 4: wandeling van Vetralla naar Sutri (25,5 km)
Dag 5: wandeling van Sutri naar Campagnano di Roma (24,5 km)
Dag 6: wandeling van Campagnano naar La Storta (23 km)
Dag 7: deels public transport en wandeling naar Rome (20 km): afsluiting en afscheid!

Begeleiding
Ellen Proost en ik zorgen samen voor de (persoonlijke) begeleiding op deze tocht. Het bijzondere is dat wij elkaar kennen van onze middelbare school in Zwolle. Ooit ging onze ‘Rome reis’ niet door, nu maken we het samen dubbel goed.Vanuit oude wortels zijn we verbonden en ook zijn we beide werkzaam als coach en therapeut. Toch zijn we ook verschillend. We hebben andere wegen afgelegd en bezitten ieder onze eigen expertise en ervaring. We vallen genoeg samen en zijn voldoende verschillend. We geloven dat juist hierin onze kracht zit, om dit avontuur samen aan te gaan!

lees verder ->