Mijn praktijk

Groei en ontwikkeling van binnenuit

Opgeleid in Transactionele Analyse (TA), NLP en in het bijzonder in Systemisch Werken, ondermeer bij Phoenix en door mijn persoonlijke ervaring, ben ik deskundig voor diegene die de behoefte heeft zichzelf – oprecht en onbevooroordeeld – te ontmoeten. Door mijn juridische achtergrond en ervaring in de advocatuur, ken ik persoonlijk de aantrekkelijkheid – én ook de dilemma’s – van het werken als advocaat. Ik heb nog altijd een bijzondere band met de juridische beroepsgroep. Het mooie van een ambitieus en inhoudelijk vak en de grote externe druk maken dat vaak gewerkt wordt op het scherpst van de snede. Dit betekent een voortdurende uitdaging als persoon trouw te blijven aan je eigen pad, aan je eigen waarden en aan wat jij in het leven belangrijk vindt. In welke fase je je ook bevindt, je bent te allen tijde welkom, ik loop graag een stukje met je mee.

Kracht en kwetsbaarheid

In mijn praktijk ervaren mensen zich ‘in hun wezen’ gezien. In wie zij nog meer zijn dan ‘de buitenkant’. Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? En wie ben je misschien nog meer dan je in de buitenwereld laat zien? Dit zijn vragen die hoe dan ook voorbij komen.

Ik voel mij rijk om getuige te mogen zijn bij dit proces – hoe het mensen raakt als zij zichzelf ten volle laten zien en toelaten werkelijk te worden gezien. De waarde van een getuige is groot: het uitspreken en delen is een belangrijke eerste stap in de richting van jouw doel.

Ik werk individueel en in groepsverband. Ook organiseer ik themadagen en opstellingenochtenden. Voor alle gevallen geldt: je doet het zelf, maar niet alleen.

Eveline Tjabbes is lid van de ethische commissie van Phoenix Opleidingen en is geregistreerd in het beroepsregister van Noloc.

   noloc               LOGO deeln.EC 310x154